Donderdag 30 December 1999.

 

 

Ik heb de laatste dagen al wat meer geschreven op mn flaptop, maar nog geen tijd het over te zetten naar het internet. Nu ga ik naar Verkerk, maar ik wilde toch nog wat plaasten, want anders vallen er te gaten tussen de dagen, en ik wil nog niet verwaterenJ.

 

Mijn vader is in Nederland en gisteravond hebben we samen met zijn vrouw, mijn zus en dr vriend gegeten in een klein restaurantje in de stad. Daarna heb ik Marjolein en papskibeat nog meegenomen naar mn huis om te laten zien waar en hoe ik woon. Van te voren had ik niets speciaals opgeruimd zodat ze een echte indruk kregen. Het was gezellig. Daarna heb ik nog een half uurtje onder de gezichtsbruiner gezeten die ik van de week heb gekocht. Op mijn werk hadden ze het de hele tijd over Sneeuwitje en ik had het idee dat ik de laatste tijd niet helemaal in mijn hum zit omdat ik zo weinig zonlicht zag. Ik heb nu dus een zacht kleurtje, hihi.

Misschien dat ik nog wel eens naar zon zonnecenter ga.

 

Omdat er deadlines zijn voor 3 januari is het nogal wat druk geweest en de tijd die ik had om te schrijven heb ik aan Australie besteed. Mijn vader gaat trouwens bijna zeker van Florida naar Singapore verhuizen. Dus das ook wel weer leuk om daar de boel te verkennen.

 

Daarnaast wil ik eind februari drie maanden reizen om eens goed na te denken en het schrijven onder de knie te krijgen, mischien van maleisie door indonesie naar Australie?

 

Anyway, ik moet nu weg, maar Ill be back!.

 

Henri

 

9 waarheden en n leugen is de duivels troef.

 

So beware....