Maandag 20 december 1999.

 

I hope ya all had a good weekend!

 

In het kort: Vrijdag na het sporten kwam ik thuis en zat er een briefje van de PTT in mijn bus voor een pakketje dat niet door de bus kon. Dat kon ik dus zelf op gaan halen.

Sta ik zaterdagochtend in de rij, ben ik net aan de beurt gaat de telefoon en is het mn vader. Die komt volgende week naar nederland maar hij wilde nog even feliciteren met mijn verjaardag. Zowaar een leuk gesprek gehad (hij belde later thuis op). Enne dat pakketje was van een meisje waar ik een paar maanden geleden mee ben omgegaan. Een speciale meid maar foute timing. Er zaten allemaal kadootjes in vergezeld met gedichtjes van lief tot pittig. En haar creativiteit overviel me. Mijn eerste gevoel was dat ik het niet verdiende zulke leuke dingen te krijgen. Ik bedoel, er zijn een aantal mensen heel goed voor me geweest, terwijl ik nogal bot en onhandig tegen hun was. En nog steeds. Wat ik niet begrijp is dat er mensen zijn die nog steeds met me omgaan ondanks dat ik in mijn ogen niet echt aardig ben geweest. Maar misschien overdrijf ik ook wat. Niettemin, ga ik mijn best doen wat aardiger te zijn. Achter alles zit een rede, en het zal ook wel komen dat ik momenteel nog niet lekker in mijn vel zit. Er gaan veel dingen goed, maar er is alleen dat gevoel van het gemis van een bestemming. En ik ben hard aan het vogelen om te kijken wat ik nu echt wil.

En ik denk dat ik de computers daarbij laat zijn voor wat het is. Er zijn nog wat uitdagingen op het gebied van Internet en programmeren, maar ook dat heb ik snel onder de knie en is ook die uitdaging daaruit verdwenen.

 

Zondag heb ik gesquashed en dat vind ik echt een leuk ritueel. Zondagochtend om elf uur een bakkie doen bij Michel. Dennis komt dan ook en met zn drieen gaan we dan naar de squashbaan. Ik ben al een eeuwigheid mijn pasje kwijt en niemand heeft daar moeite mee op n vrouw na. Die zit er n keer in de maand en ik wist dat ze er deze zondag ook zou zitten. Zij is altijd heel streng en dreigt me altijd te weigeren. Met veel lol en geklets kan ik er dan altijd weer door en beloof ik de volgende keer een pasfoto mee te nemen voor het nieuwe pasje.

Dan kleden we ons om en gaan we het liefst naar baan acht. Die is naast de bar en daar werkt een leuk meisje (Nadine). Die is pas zestien maar we kunnen wel met haar lachen en hoort zon beetje bij het ritueel. Na het squashen gaan we meestal de sauna in. Michel zegt dan dat ie dan eindelijk ook kan zweten (hij wint altijd en is een echte sportman), en Dennis loopt altijd te klagen over waar hij allemaal pijn heeft.

 

In de avond hebben we met zn vieren (Dennis heeft zijn vriendin Cindy meegenomen) gegeten bij de Griek (Kreta in Voorburg) en toen we daarvan terug kwamen ben ik snel mijn bed in gekropen, want ik had het koud, was moe en moest er vandaag vroeg uit.

Nu hebben we met zn allen afgesproken de 24ste wat te doen, maar niemand heeft wat geregeld en meestal wordt ik dan aangekeken. Dus als iemand suggestie heeft, mail me!

(winnaar mag mee J).

 

Heb ik nu voor het eerst een prijsvraag uitgeschreven? Hihi

 

Oja, in het weekend heb ik een scanner en printer gekocht waar ik een beetje mee ga experimenteren. Zo heb ik het idee om die reis naar Australie wat uitgebreider op te schrijven en daar de fotos bij te doen.

 

Denk je wel eens na over 2000? Nu is het natuurlijk helemaal hype. Ik vraag me af hoe het 100 jaar geleden was. Veel tamtam van te voren, maar eigenlijk stelt het niets voor. Das nu grappig aan Nederlanders. Niemand maakt zich echt zorgen over de problemen rondom de jaarwisseling. Ik mijn inschatting is dat ze daar gelijk mee hebben. Tuurlijk zal er best wat gebeuren en zal dat met grote koppen in de krant staan. Maar dat is in geen verhouding in de MILJARDEN die erin gestoken zijn het probleem op voorhand te verhelpen.

Ik realiseerde me trouwens van de week dat ik echt alles heb. En dat gevoel is eigenlijk een beetje eng. Je streeft immers altijd naar meer, maar niemand vraagt zich van te voren af wat ze moeten doen als ze alles hebben.

Dit klinkt natuurlijk als vreselijk kul, maar mijn wensen zijn niet erg groot. Een huis wil ik niet, een auto hoeft van mij niet mooier of duurder dan wat ik nu heb, en de rest heb ik.

 

Het wordt dus tijd maar eens te kijken hoe dat met beleggen zit. En als dat goed gaat zal ik uiteraard mijn ervaring met het internet delen. Das fair niet? J

 

Ik had toch nog beloofd over sex een stuk te schrijven?

Nou, ik ben er bijna uit. Nog een paar stukjes over prinsen en cowboys en danis het naar me zin.

 

Dan is er iets waar ik een beetje tegenop zie. Ik moet morgenochtend naar de tandarts om mijn verstandskies te laten trekken. Daar heb ik al een nare ervaring mee. De laatste keer was de verdoving nog niet goed ingewerkt.....

En dan nog iets. Doordat de tandartsen hier vol zit, ga ik nog steeds iedere keer naar de tandarts in Arnhem. Daar ben ik nu al drie keer geweest (controle, gaatjes etc.) dit jaar.

 

Wish me luck!

 

Henri

 

Kijk niet te lang in de afgrond,

Anders kijkt de afgrond ook in jouw...