Dinsdag 30 november 1999

 

Als het goed is heb ik vandaag mijn laatste dag Kender Thijssen gedaan. Misschien dat ik nog een paar uurtjes terug kom, maar dat is het. Kan me nu dus weer wat meer storten op de overige klussen.

Ik heb vandaag bij m’n moeder gegeten en dat was wel gezellie. Ben blij dat ik een lieve moeder heb waar ik goed mee om kan gaan.

 

Zoals ik eerder geschreven heb, zit ik zonder echte doelen op het moment. Net toen ik van het boodschappen halen kwam besloot ik maar wat meer te doen met het oefenen in schrijven. Als ik wat op papier krijg zal ik het zeker in de pagina opnemen. Zal dus ook onderzoek moeten gaan doen in grammatica en schrijfstijlen, en weer wat meer moeten gaan lezen. Dus mail me suggesties! Als je reacties hebt op wat ik schrijf, noem het dan in het onderwerp ‘Dagboek’, dan zal ik het anoniem in de pagina verwerken en heb je dus invloed J.

 

De laatste tijd vraag ik me wel eens af of ik computer verslaafde ben. De laatste tijd spreek ik weinig af met vrienden door de weeks en zit ik lekker thuis (meestal is dat ook niet voor negen uur). Als ik dan thuis zit is het eerste wat ik doe de email checken en beantwoorden. De laatste tijd heb ik overdag geen beschikking tot email en kan ik dat pas doen als ik thuis ben. Voordat ik er erg in heb is er dan al weer een uur of wat verstreken. Ik hou niet van TV en zal nooit zomaar op de bank gaan zitten om ernaar te kijken. Meestal heb ik nog wat werk liggen en doe ik daar ook nog wat aan. Uiteraard op de computer. Dan heb ik nog zo’n ‘online’ dagboek en die maak ik.... Op de computer. Vandaar dat ik me afvraag of ik een verslaafde ben. Ik ga eens proberen om thuis een week niet achter de computer te zitten (behalve voor de noodzakelijke dingen dan).

 

Ik ben een CD aan het samenstellen wat voor mij de nummers op het moment zijn, hier zijn de nominaties:

 

 

Kan er op het moment even niet zoveel verzinnen, maar dit is wel een redelijke greep uit mijn smaak.

 

Jeff is vandaag naar Indonesie vertrokken. Die zit over een paar uur lekker aan de Bintang op een plek waar het klimaat een stuk beter is dan hier. Ik moet nog een mailtje naar mijn vader sturen en even de afwas doen, morgen weer een dag.

Ik wilde nog wat kwijt, maar ben nu vergeten wat J.

 

Oja de manderijntjes zijn goedkoop en erg lekker op het moment !!   (Dat was het niet hoor, maar kwam ook in me op))