Maandag 29 November 1999

 

Poe, ik ben een tikkeltje moe. Vanochten begonnen om zes uur om een document voor de KPN af te schrijven. De hele dag daar gewerkt en pas net een uurtje thuis. Roti gegeten, en nu ga ik even naar mijn tante Loukie om haar harddisk in de lucht te helpen.

 

Gisteravond had ik met Dennis nog wat gegeten in ‘Friends’. Gisteravond weinig puf meer over om te schrijven of wat dan ook, dus uiteindelijk vroeg gaan slapen. Alleen werd ik halverwege de nacht wakker en was ik misselijk en nat van het zweet. Ik dacht “Oh God, die kutsaté is niet goed geweest” en maakte me weer behoorlijk zorgen want ik heb een hekel aan misselijkheid. Een paar uur wakker gelegen en toen ik in de ochtend wakker werd was het weg. Alleen de moeheid bleef.

 

Had ik al verteld dat twee indirecte bazen bij KPN goede bekenden van mijn vader zijn. Zij werkte net als mijn vader een hoop jaar geleden bij Control Data. Zal mijn vader een mailjte sturen of hij ze nog kan herinneren. Was wel gezellig om het over hem te hebben toen hij nog een stuk jonger was. Ze wisten zich zelfs goed Marjolein te herinneren, de vrouw met wie mijn vader later hertrouwd is.

 

Heb afgesproken vanavond niet de hele avond achter de computer te hangen, dus ik hou het kort. Helaas heeft Michel zijn vinger geblesseerd anders waren we wel gaan klimmen ofzo. Zat daarnet te overwegen of ik nog iets van een sportfiets zal nemen. Gewoon om ’s avonds even een uurtje te zweten en buiten te zijn. Oja, ik ben op zoek naar iemand voor in de huishouding. Twee a tweeenhalf uur in de week voor een goede vergoeding in Scheveningen. Ik doe nu de dingen zelf, maar aangezien er een hele drukke tijd aan komt, red ik het allemaal niet. Dus als je je geroepen voelt, just call. 06-26112194.

 

Bij deze wil ik je ook uitnodigen om vragen te stellen. Als er iets is wat je van me wilt weten, just mail it, en ik geef een eerlijk antwoord. De vraag en het antwoord zal ik daarna anoniem op het net zetten. henrikop@casema.net

 

Keek daarnet nog het laatste kwartiertje van Big Brother, maar nu begint het me te vervelen. Ben benieuwd hoe de rest van Nederland daarover denkt. Morgen zal ik nog wat aan mijn links doen op deze site. Als je nog leuke of goede links hebt, mail die dan ook. Om kennis te vermedigvuldigen moet je het delen.......

 

Mijn vader komt de laatste week van het jaar naar nederland. Dat is ook wel leuk. Ik heb gisteren trouwens een foto gehad van het trouwen van mijn halfzusje. Ik heb geen scanner, maar zal een foto maken en deze bij het verhaal van morgen zetten. Ze straalt helemaal!

 

Vorige week was het thanxgiving, en volgend jaar zal ik het niet overslaan en er actief wat mee doen. Dit is één van de weinige bijzondere dagen in Amerika die nog niet zijn overstelpt met commercie.

 

Nog een laatste dingetje. Ik heb een heel verhaal over sex klaar. De dingen die je niet in de bladen leest..... Moet nog effe wat moet verzamelen, maar zal het wellicht van de week ook plaatsen. De kop wordt : Het Sex-Dilemma.

 

Zo ben je nieuwsgierig? Mooi! Want dat is de bedoeling!

Trouwens, bedankt voor alle reacties sofar. Verbaasde me op een positieve manier.

 

Bis morge.....