Woensdag 24 november 1999

 

23:23

 

Pff, ik ben moe van een harde dag werken. Maarja, lezers moet je ook tevreden houden J.

Laat je niet misleiden door de counter op mijn homepage, deze is vandaag pas begonnen met teller. Was best even klussen om hem aan de gang te krijgen, maar uiteindelijk is het gelukt, en daar gaat het om. Het leuke was de manier waarop.

Omdat ik veel dingen moet afmaken en de druk vrij hoog is, ben ik geconcentreerd bezig. Maar je kan niet aldoor scherp zijn en af en toe zwak ik af op zon avond. Ik zat even niets te doen omdat ik een database over het internet zat te verslepen. Toen bedacht ik de oplossing waar ik al een week op zat te kauwen. Een teller op mijn homepage.

Ik dacht, er zijn vast andere bij Casema die ook zon counter hebben. Heb hem dus gepikt van iemand anders en de code aangepast zodat ie voor mij telt en niet voor die ander. Een gedachte, snelle actie en dus een oplossing. Ik ben weer trots.

 

Dat is ook n van de dingen. Ik ben snel tevreden over mezelf. Ik denk dat dat geen slechte eigenschap is, snel blij zijn met jezelf.

 

Gisteren reed ik naar Kender Thijssen in Veenendaal. Op de snelweg remde ik af, komt er ineens een rook uit mijn auto! En ik rook niet eens L.

Meteen de auto aan de kant gezet en de wegenwacht gebeld. Olie gechecked en deze stond wat laag, maar niet ZO laag.

 

Wegenwacht keek ernaar maar had ook geen oplossing. Dus slepen.

Gelukkig deed ik mee aan het VW mobiliteitsplan. Zij moeten zorgen dat ik een auto krijg waarmee ik verder kan. Deze was echter niet beschikbaar en zodoende hebben ze mijn auto meteen onderhanden genomen. Bleek wat ernstiger dan dat ik in de eerste instantie dacht. De snaar die de hele motor laat draaien had een tandje overgeslagen en daardoor was de motor ontregeld. De monteur zei dat als ie een tandje verder ontregelt was, ik de motor weg kon gooien!

Gelukkig was dat niet zo en na een uurtje kon ik weer karren.

 

Vandaag hoorde ik dat ik mocht blijven bij de KPN. Een overwinning.

Ga nu slapen. Morgen werk ik eerst thuis, dus wellicht dat ik dan wat verder schrijf. M;n bed zingt....