Dinsdag 11 Januari 2000

 

Ik ben een tikkeltje doodmoe, dus ik hou het kort.

 

Laatste dagen zijn weer wat zwaar. Veel overwerk stress en twijfel. Liever schrijf ik wat vrolijker, want eigenlijk gaat het allemaal best goed, maarja op dit moment ben ik dat niet, dus ben ik niet positief. Je leert iemand pas kennen als je zijn grillen kent.

 

Ben gisteren niet naar de ‘seance’ geweest. Moest werk afmaken, and that’s what I did.

And gues what. Ik rook helaas ook weer. Niet al te veel, maar toch....

Destemeer kijk ik uit naar eind februari. De belevenissen van de laatste dagen bevestigen dat meer en meer. Ik denk niet dat je fatsoenlijk over je toekomst na kan denken als je in de waan van de dag leeft.

 

Er zijn een aantal dingen die ik me de laatste tijd afvraag. Hoe kan het bijvoorbeeld dat Diesel 40 cent per liter duurder is geworden dit laatste half jaar, ZONDER dat er iets aan gedaan wordt. Een ex-baas van me zou vragen “Wat heb je er zelf aan gedaan”. Precies! Niks.

Dan krijg ik een boete binnen van door rood rijden. Goede kans dat ik dat werkelijk gedaan heb. Aan de andere kant, hoe zeker is dat? De pleegdatum is namelijk 24 juli 1999!! Ik weet niets eens een dag uit die week ter herinneren.

Blijft zo’n rolletje zo lang in zo’n paal zitten? Wat? Er is niets eens een foto! Het is een constatering geweest. Met andere woorden: Iemand heeft dat maanden lang in zijn bakje laten liggen. Echt onacceptabel. Protest heeft weinig zin, vroeger won ik rechtzaken met dit soort dingen, nu kan dat niet eens meer.

Kijk, ik ben geen heilige in het verkeer. Ik merk zelfs dat als ik een pestbui heb, ik een heel kort lontje heb. Maar dat dit zomaar kan? Dan vraag ik me echt af waar dit naar toe moet.

 

Heb je op het nieuws gehoord dat de eurotop protesterende een schade vergoeding hebben ontvangen? Volledig terecht. Ik hou niet van (supposed) tuig, maar ik hou nog veeeeel minder van Big Brother watching me. Maar denk eens na: Wie betaald die fl 2500,-? Niet de schuldigen van die onterechte politie actie. Nee. WIJ betalen dat. Denk je dat de er iemand van de politie (of verantwoordelijke van die politieactie) een centje pijn heeft? I don’t think so.

 

Ik voel me bijna geroepen de politiek in te gaan, want er moet echts iets veranderen.....

 

PS: Wie werkt er bij Quaraad?? J

 

Henri

 

“Every which way but loose...”               (YEAH RIGHT!)