Donderdag 6 Januari

 

Ik heb de vorige dagen ook al geschreven, maar steeds niets afgemaakt. Je kent het wel, drukdrukduk. Nu is het ook al weer over twaalven en ik ga mijn mandje snel in.

 

Gisteren ben ik met familie (Co & Peggy) uit eten gegaan, dat hadden ze nog tegoed van hun verjaardag, daarnaast had ik ze al een tijdje niet gezien. Het was gezellig en hebben zowaar nog over de zin van het leven gehad en wat we geloofden.

Vanavond heb ik nog gewerkt bij Verkerk en ben ik daarna na de verjaardag van mijn toekomstige zwager Jorg gegaan. Daar was mijn moes ook, en die had ik volgens mij sinds nieuwjaar nog niet gezien. Morgen begint Ji-Jitsu en Tai Chi weer. Zaterdag morgen ga ik klimmen met Mika, en zondag squashen. Dit weekend moet ik belastingen doen en zaterdagavond naar een verjaardag van Ricardo. Van schrijven zal dus weinig terecht komen de komende dagen, maar in het weekend wil ik met wat uitgebreids komen en het Australie verhaal plaatsen, altans het eerste deel.

 

Vandaag heb ik gezien hoe iemands computer volledig in de vernieling is geholpen door een Virus, so be warned!! Als je vragen hebt over virus-protectie. Mail me of zet een onderwerp in mijn forum (HINT HINT).

Ook kwam er nog een ex-collega van Verkerk langs die vanaf 1 januari voor zichzelf is begonnen met een vriend (goede keuze). Drie maanden geleden heeft die zichzelf nog in de prak gereden (tot aan coma toe), maar hij zag er weer goed uit en we hebben gelachen J.

 

Oja en maandag ga ik naar een bloemen-seance. Dat is zon helderziende. Moet ik iets meenemen van mezelf en krijg ik wat over mezelf te horen. Een vriendin is er eerder naar toe geweest en was zo enthousiast dat ze me meevroeg. Ik ben altijd geintresseerd in dingen die ik niet ken, dus ik ga mee J.

 

Verders voel ik me de laatste tijd wel weer goed. Ook nu ik het besluit genomen heb even een paar maanden een stap terug te doen en naatr het buitenland te gaan. Weet nog niet wat ik van plan ben, n ding weet ik wel. Overal hebben ze internet, en ik ga ook om te schrijven, dus uiteindelijk blijf ik via Internet altijd in de buurt.

 

Henri