Maandag 16 Juli 2001

 

Ik heb een tijdje overwogen om mijn dagboek hier te stoppen en mijn dagelijkse beslommeringen in een forum te plaatsten. Ik heb er over gedacht, maar eigenlijk wil ik het iniatief zoals het nu ligt niet wijzigen, en ik ga dus gewoon door. Misschien niet elke week, misschien niet met grote regelmaat, en ik ga k een dagboek bijhouden op het forum, maar ook hier zal mijn dagboek doorgaan.

 

De laatste dagen ben ik bevangen door een gedichten-freaks.nl virus J Kijk er eens, en ga ook naar het prikbord (het Nederlandse woord voor forum?)

 

prikbord (het ~)

1 bord dat ertoe bestemd is om briefjes met mededelingen, plaatjes enz. op vast te prikken

 

Zelfs Malinka heeft daar rondgesurfed en een (mooi!) gedicht geplaatst.

Elke keer als ik er ben voel ik weer de prikkel om te schrijven. Misschien dat ik de kracht vind om het nu ook werkelijk te doen.

 

Jeff is terug uit Indonesie, ben gisteren even bij hem langs geweest. Hij heeft een grote verzameling Rolexen meegenomen, dus als je er n wilt hebben...

 

Brood is dood. Het is wel apart om te zien hoe groot zijn bekendheid en populariteit is. Het doet me niet zo veel. Dacht ik. Totdat ik vanavond zijn dochter een toespraak zag houden op het journaal. Ze stokte en moest huilen, and so did I. Niet zozeer omdat Herman dood is, maar door haar verdriet.

 

Hartzeer is iets van het individu. Die is de enige die het kan voelen...

 

Ik begin een beetje onsamenhangend te worden. Het is maar goed dat ik bijna op vakantie ga. De laatste weken slecht geslapen, maar nu lukt het al weer een beetje beter. De laatste weken moest ik het huishouden zelf doen, maar gelukkig is dat nu voorbij. Ik ben niet iemand die zich verontschuldigd voor de rommel thuis. Dit komt omdat ik het zelf niet zon rommel vind. Toch heb ik al drie mensen die eerlijk tegen me zeiden dat het wel een rommel was. Anyways, het probleem is weer opgelost, pff.