Zaterdag 7 April 2001

 

Okee. Mijn eerste week bij Verkerk is afgerond. En zoals altijd heb ik de zwaarte van de opdracht weer onderschat. En ook andere dingen ben ik vergeten van de ervaringen die ik eerder bij Verkerk heb gehad. Niettemin ben ik er van overtuigd dat ik deze klus ook binnen de beschikbare tijd zal klaren. Het is de bedoeling dat het 21 Mei werkend is, en dan nog een week of hooguit twee om het af te ronden.

Vandaag liep ik een stukje over het strand. De zon scheen, maar het was verradelijk koud. Toen kwam ik op het lumineuse idee om misschien een weekje naar Kreta te gaan om ff bij te komen.

Gewoon rondrijden dingen zien, en weer een beetje schrijven. Batterijen opladen. Voor mijn doen ben ik lang niet weggeweest.

 

Anyway, het is al een tijdje geleden dat ik heb geschreven en volgens mij heb ik zelfs nog niet over Traffic verteld. Echt een film die de moeite waard van het kijken is. Het gaat over drugs en drie verhaallijnen die door elkaar heen lopen. Maar het is geen actiefilm. Er zitten veel thema’s in en veel dingen om over na te denken. Daarnaast zijn het zeer goede acteurs en vooral diegene die voor mexicaans agent speelde was briljant!

 

Ik moet over een minuutje al weer weg om Malinka naar haar werk te brengen, en ik kan niet echt zeggen dat de inspiratie van mijn vingers stroomt. Volgende keer beter.

 

Gisteren ben ik met Malinka, Monique, Daam, Matthijs en Cindy wezen eten in Laternia in de Javastraat. Was wel gezellig. Het was alleen drukker dan ze aankonden en het duurde wat lang, maar was wel lekker.

 

Vandaag zat ik naar mijn vlieger te kijken. Dat ding zit al anderhalfjaar in de knoop, ik wil hem uit de knoop halen, maar kijk er erg tegenop. Het is niet zo kleine kutvlieger, maar echt zo’n ding die je door het zand trekt. Elke keer als ik langs het strand rij kijk ik jaloers naar al die vlieger surfers die soms wel tien seconden in de lucht blijven hangen als ze over een golf springen.

 

Malinka heeft de zuurkool klaar gemaakt, ga dus ff eten….