Maandag 12 maart 2001

 

Ik heb net geskated op de boulevard. Net voordat de zon onder ging. Vorige week dinsdag was de eerste keer dat ik dat weer deed dit jaar, en dat beviel zo goed, dat toen ik vanavond vroeg thuis kwam, ik ze meteen weer heb aangetrokken.

 

Eerst de havenhoofden op. Het was niet erg warm en er stond een briesje, er was bijna niemand. Behalve de paar mensen die net als ik intens genieten van de subtiele zeelucht (je ruikt hem pas als je echt diep inademd. Als je er niet aan denkt ruik je het niet).

Na het havenhoofd doe ik de boulevard tot het eind en weer terug naar huis. Geen enorme afstand maar genoeg om het gevoel te krijgen buiten te zijn. Ook ben ik meteen het werk vergeten. Vaak gaat het werk in de auto en thuis nog even door, maar nu denk ik er niet eens aan. Het is moeilijk uit te leggen als je niet begrijp wat ik bedoel met dat, dat kleine beetje sport in de natuur, het gemakkelijker maakt gelukkig te zijn. Het geeft enorm veel energie en goede zin…. Probeer het eens…

 

In het weekend heb ik de film “The Insider” gekeken met Russel Crowe (van Gladiator) en Al Pacino. Heel goed! Eén van de beste films die ik gezien heb. Gaat over de tabaksindustrie. Morgen zet ik een opinie in de forum neer. Niet nu, want nu ga ik met Raymond naar Hannibal. De laatste keer was het uitverkocht en zijn we (Met Malinka en Ray) naar “Cast Away’ gegaan met Tom Hanks. Hij is op zich een goede acteur, maar het was een kutfilm.

 

Vorige week ook nog wezen karten met Marc en Ray. Die waren zo enthousiast dat we morgen weer gaan. Mika kan niet mee omdat die door het klimmen nog steeds geblesseerd is. Daarom gaan we volgende week maar Klaverjassen J.

 

Ga eens naar www.2525.com dat is de site van Francisco van Jole. Vooral zijn nieuwsbrief is erg goed en nu schrijft hij ook een verhaal waar elke keer een stukje bij komt. Het is precies de stijl die ik leuk vind om te lezen en zoals ik zelf ook wil schrijven.

 

Ik moet nu naar de film, dus…..

 

Henri

 

Alles is mogelijk, als de leerling maar bereid is…….