Maandag 5 maart 2001

 

Ken je dat? Van die momenten dat je allemaal goede ideeen hebt, maar niet de tijd om ze op te schrijven. En als je dan zo ver bent zijn die ideeen weer weg…

 

Zaterdag heb ik sinds tijden weer gewerkt (op een zaterdag dan). QR had een leuke actie bedacht en om die te ondersteunen moest ik de logistiek regelen. Het was buffelen, maar uiteindelijk is het een succes geworden. Vroeger gaf me dat voldoening. Nu vind ik er weinig meer aan. Ben toe aan iets wat écht moeilijk is. Waar ik alles uit de kast voor moet halen, en dat ik op mijn tenen moet lopen en weer lekker onzeker ben of ik het wel aankan.

 

Elke keer ga ik een stapje verder in het werk, maar nu is het moment aangekomen dat ik een behoorlijke stap wil nemen…. Alleen er is geen uitdaging.

 

Ik heb van de week mijn kleine neefje voor het eerst gezien. Hieronder is zijn foto:

 

 

 

Verders dacht ik dat ik wat te vertellen heb (zie eerste regels van vandaag), maar helaas. Morgenavond ga ik karten met Raymond en Marc. Er is een groot kartcentrum in Delft met vier verdiepingen.

 

Zat in de auto op weg naar huis naar ‘Osborn’ te luisteren. Je weet wel dat nummer ‘What if God was one of us’. Eén van de zinnen in dat liedje is: “What would you ask him if you just had one question”. Daar heb ik over nagedacht. En eigenlijk heb ik geen vragen. De meeste dingen kom ik vanzelf achter…

 

Henri