Zondag 4 februari 2001

 

Wow!

 

Vrijdag heb ik iets gehaald wat ik al wat langer wilde hebben…. Een vijftal boxen en een subwoofer. Ik had het bij Raymond gehoord en was onder de indruk. Een tijdje terug had ik al een DVD speler gekocht in de vorm van een Playstation 2, en de beeldkwaliteit overtrof ruim mijn verwachtingen. Maarja beeld is niet compleet zonder geluid, en vandaar die boxen. Daar hoorde ook een goede versterker bij en al met al, om het goed te doen was ik een hoop geld kwijt.

 

Maar geloof me, het is het geld meer dan waard. Meteen de DVD van de Matrix gehaald en vanochtend heb ik die film twee keer achter elkaar gekeken. Vandaar mijn Wow! Dit is echt beter dan naar de bioscoop gaan!! Way Better!

 

Begin nu echt een ‘audiofiel’ te worden zoals Raymond dat uitdrukt.

 

Bij QR is het project voor mijn deel zo goed als afgerond en vanaf morgen zal ik ook een andere werkplek binnen het bedrijf krijgen. Jammer, want de kamer waarop ik zat is erg gezellig en dat zal ik missen. Ook dit nieuwe project zal niet zo uitdagend zijn als wat ik nu gedaan heb. Maarja, life goes on.

 

Ik ga zo ff eten koken voor mij en m’n schatje, en ik wilde in ieder geval laten weten dat ik niet vergeten ben om te schrijven. Mijn dagboek is een item wat ik niet snel los zal laten, ook zal zitten er soms beduidende ruimtes tussen de stukken.

 

Als je van een goed verhaal houd, heftig geluid en special effects. Kijk naar de Matrix!! En een DVD is een goede investering. Het verhaal van de Matrix is meer dan dat je op het eerste gezicht denkt. Pas na 3 keer kijken zag ik alle details en ook het goed uitgewerkte script. De Matrix staat net als Pulp Fiction in mijn top 10. Als je graag jouw top tien van films wilt delen, ga dan naar mijn forum !

 

Henri