Zaterdag 1 januari 2000

 

Merry Millennium !

 

Zo. Dat is eruit. Nu ter zake.

 

Ik heb een leuke avond gehad bij vrienden die boven een plein wonen waar we uitzicht hadden op het grote vuur dat zou komen na twaalven. Veel bommen, drank en herrie. Onze ratelband was de hardste en korste (188 schoten). En nog een mortierpijl per ongeluk op een balkon geschoten. We hebben daar aangebeld, maar op een paar flessen na die op het balkon stonden was er niets kapot. Tegen drieeen nog wat SMS verwarring gehad en om vier uur lag ik in mijn mandje.

 

Daad bij woord gedaan toen ik om twaalf uur wakker werd en het hele huis schoon gemaakt, de was gedaan en als ik de moed kan vinden doe ik vanavond nog wat administratie en ben ik nu bezig een 1 januari berichtje te schrijven. En dat doe ik om vooral één reden, ik heb een heerlijke middag gehad!

 

Het voordeel van foto’s is dat je iets kan laten zien. Het nadeel van foto’s is dat je eigenlijk te weinig ziet. Ik ben namelijk gaan wandelen op het strand en heb wat foto’s gemaakt met m’n digitale camera. Het was zoooo’n mooie dag. Heel zacht weer, blauwe lucht, een winterzon, geur van de zee en het ruizen van de zee. Helemaal te gek. Jammer dat zo’n middag dan zo kort is. Die wandeling op het strand was voor mij echt een goed begin.