Woensdag 26 januari 2000

 

Hoi.

 

Tis alweer een tijdje geleden dat ik geschreven heb. Jaja, het was druk. Volgende week zal dat gelukkig wat terug lopen want KPN loopt deze week af. Ze hebben wel weer een nieuwe opdracht voor me, en vrijdag moet ik beslissen of ik die aanneem.

Ik denk het zelf van niet (for the obvious reasons).

 

De komende tijd zal ik wat minder schrijven, want er zijn nu effe andere dingen die belangrijk zijn. Ik heb trouwens een domein aangevraagd en als het goed is kun je me binnenkort bezoeken op     www.4xs.nl    Lache he? Je spreekt het overigens uit als   ‘for access’, wat vrij vertaald ‘voor toegang’ betekent.

 

Laatste tijd wat moe geweest en weer tegen diverse schenen van mensen geschopt. Begint zo langerzamerhand een specialiteit te worden. Dus als je me nog enigzins aardig vind, heb je kans dat dat niet lang meer duurt J .....

 

Laatste week nog een ‘blind date’ gehad (hihihi), maar daar ga ik nu niet over vertellen.

Alles wat ik zeg en schrijf kan tegen me gebruikt worden (ya know).

Bleek achteraf een nichtje te zijn van me kapper die pas bij het horen van haar achternaam wist wie het was. “O”, zei die,” da’s die meid die zo veel kan kwebbelen”. En daar had ie gelijk in!

 

“geen vlieger gaat op zonder tegenwind”

 

Dit riep iemand bij Verkerk, en eigenlijk zit er wel wat in, niet?

 

Mijn moes zit nu op Curacao en heeft het naar haar zin (kreeg een email van haar).

 

Nou, mijn teksten beginnen onsamenhangend te worden, ga maar eens vroeg naar bed.

Tenslotte: Ik heb de laatste dagen de avonden wat meer voor mezelf gehouden. Gisteren was ik om 20:00 klaar met werken en ben ik lekker in mijn eentje gaan eten bij de Griekl (kreta in voorburg). Daar heb ik een paar jaar in de weekenden gewerkt en het was zowaar erg gezellig. Om 12 uur nog naar Manus geweest en met Jeff een biertje gedronken. Daar kwam ik ook mijn boekhouder tegen en ook dat was gezellig. Vanochten stress op mijn werk. Ik had maandag een fout gemaakt en daar moest ik de helft van vandaag voor gebruiken om die te herstellen. Twee collega’s hebben gisteravond drie uur overgewerkt en waren super gestressed. Een jongen die sinds een paar weken onze database documenteerd heb ik niet zo aardig te woord gestaan toe ie weer een lunch kwam bietsen en ik hem dat weigerde (hij had eten gepakt en ging er maar vanuit dat ik dat ging betalen). Niet dat ik gierig ben, maar als ik trakteer wil ik dat wel zelf beslissen en laat ik me niet forceren, toch? Was wel effe een scene, maar later hebben we het weer uitgepraat.

 

Anyway, I’m outofhere.............

 

Henri

PS: Er heeft iemand een boos mailtje naar me gestuurd. Ik was een eikel. En weet je wat? Ze had gelijk. Ik ben (soms) een eikel J. Een ander meisje ‘embaressed’ door te zeggen dat als ik met iemand MOEST trouwen, ik haar dan uit zou kiezen........