Dinsdag 12 december 2000

 

Het is eigenlijk nog maandag, maar net na twaalven dus schrijf ik maar voor de dinsdag.

Ik heb koude voeten en ben moe, dus ik hoop dat het er nog een beetje uit komt.

 

Zaterdag avond heb ik met m’n vrienden van vroeger afgesproken. Het cluppie zeg maar waar ik mee om ging toen ik achtien was enzo. Was erg gezellig. Afzonderlijk zie ik ze allemaal nog wel eens, maar nooit meer zo samen.  We spraken af in de ‘Kleine Kunst’ op de damlaan en het was gezellig. Zelfs Raymond was erbij. En vandaag mailde die me dat ie teveel gezopen had J Tja, alcohol was ie natuurlijk niet meer gewend. Ook Malinka vond het leuk, maar dat heeft ze al snel met een Martini op J J J

Next day had ik een verjaardag bij Gaby en ook daar zag ik weer mensen die ik lang niet meer gezien had, en zijn ouders hebben een boxer, dus was mijn middag sowieso weer goed. De laatste tijd is het echt nostalgie, en heb er wel lol in.

 

Malinka krijgt steeds meer lol in het lesgeven. Ik vind het heerlijk om naar haar te luisteren als ze al die verhalen verteld. Haar ogen stralen dan en kriebels in m’n buik. En nog steeds heb ik eigenlijk geen foto’s van haar, daar ga ik snel wat aan doen, en met haar permissie mag je d’r ook zien J

 

Na vele gepiel en het kopen van een USB kastje krijg ik eindelijk mijn synthesizer aan de praat samen met m’n computer. Binnenkort kun je mijn eerste hits horen, maar voorlopig klinkt het nog nergens naar (Malinka fully agrees). Age of Empires periode is een beetje voorbij, ik heb er niet veel lol meer in, heb het toch bijna een jaar gespeeld.

 

Op mijn werk is het nog steeds wat zwaar, en elke avond ben ik niet voor tienen thuis. Het is wel leuk, maar het zou eigenlijk wel wat anders moeten. Nu gaat het niet zo goed als had gekunt en dat is jammer. Het is mijn schuld niet, maar toch doet het me wel wat.

 

Heb twee leuke moppen gehoord, hier komen ze:

 

Er zit een man in de trein, komt er een 2e man bij zitten.

Vraagt de eerste man “Zal ik wat Belgische moppen vertellen?”

Zegt de 2e man “Maar allee, ik ben een belg”

Daarop zegt de eerste man weer “Dat geeft niet, dan vertel ik ze wel twee keer…” J

 

* * *

 

De duivel en god overleggen met elkaar.

Zegt de duivel “Er zitten mensen in de hel die eigenlijk meer in de hemel thuis horen”

Daarop zegt God “Dat heb ik nu ook. Een paar horen echt in de hel thuis”.

Samen komen ze overeen binnen een jaar een brug te bouwen tussen de hemel en de hel om zodoende mensen uit te kunnen wisselen die er niet thuis horen.

 

Na een jaar heeft de Duivel zijn helft van de brug af. Solide met asfalt en lichten aan weerszijde van de reling.

God heeft echter nog geen meter van de brug af. Gaat de Duivel naar god toe om te vragen wat er aan de hand is. Zegt God “Sorry, er is geen aannemer te krijgen hier…..”

 

* * *

 

Die laatste werd me overigens verteld door een aannemer, dus je bent gewaarschuwd!

 

Er zijn steeds wel dingen die ik van me af wil schrijven als ik weer eens over iets nagedacht heb, maar meestal schrijf ik dit snel en neem ik niet goed de tijd om mijn gedachten onder woorden te brengen. Daarom sla ik de onderwerpen steeds maar over, mezelf voornemend dat ik het morgen anders (beter) ga doen.

 

Nouja, ik blijf hopen………