Woensdag 29 november 2000

 

Zo.

 

Malinka zit haar huiswerk te maken, het is bijna half tien en ik ben net terug van boodschappen doen en mijn werk. Het is druk. Echt druk bedoel ik.

 

’s Ochtends beginnen en meestal tussen negen en tien ’s avonds eindigen. Niet dat ik het erg vind hoor. Het is redelijk uitdagend afwisselend, moeilijk en soms frusterend. Nog steeds bij QR voor dat belastingplan 2001. Ik weet nu zelfs hoe pensioenen, lijfrentes, pensioen aanwas, jaarruimte, en inhaalruimtes werken. Een beetje dan, want het is vrij pittige stof.

 

Het enige is dat ik nu wat dingen verzaak. Huis schoonmaken, administratie doen, sociale contacten… Ach, het is voor een korter periode en ik heb de laatste tijd veel energie, voor mij is dat een teken dat ik het wel naar mijn zin heb zo. In het weekend met Malinka over het strand gewandeld,  toen het toch wat guur werd ook in de palace geweest en toen kwamen we op bowlen. Dat doe ik zelden en meestal vind ik het maar zo-zo, maar met z’n tweeen was het gezellig. Elke keer als ik niet keek (drankjes halen enzo), presteerde ze het om een strike te gooien. En ook ik had aan het einde de slag te pakken, 5 strikes achter elkaar J. ’s Avonds gekookt, tv gekeken en spannende dingen gedaan…….

 

Ik werk vanaf deze week nog maar vier dagen in de week voor QR, de 5e dag zal ik in het begin bij Verkerk besteden, maar de bedoeling is wat meer zelfstudie en schrijven te gaan doen. Ik heb ideeen zat wat ik wil schrijven, maar het is wel iets wat je niet half kan doen en waar je echt voor moet gaan zitten.

 

Ben overigens ook nog voor de internetsite bezig, maar daar zal je pas echt dingen zien als het werkt en af is. Het is onderhand een jarenplan, maarja het doel is niet de eindbestemming maar de weg zelf… (zei hij wijs).

 

Het is nu weer half twee en dus in principe donderdag, tijd om de pagina te plaatsen…