Vrijdag 4 augustus 2000

 

Ok, soms gaat de tijd. Erg snel, en dat terwijl ik niet werk, vakantie heb, en dus zeeen van tijd heb. De laatste actie was dat ik nu heel mijn dagboek overgeplaatst heb naar 4xs.nl (zie bovenaan, ik heb alles redirect). Verders heb ik ook de site geoptimaliseerd zodat Google er een mooie index van heeft gemaakt. Als je nu een woord uit 1 van de verhaaltjes intikt, of mijn naam, dan wordt die gevonden en ergens bovenaan geplaatst. Gevolg is dat ook meer mensen de pagina vinden, en ik meer gedreven ben om dit goed bij te houden. Wel een kleine stommiteit is dat als je 1 van mijn verhaaltjes vind, je niet terug kan naar mijn homepage (er zitten geen knoppies op), dat ga ik dus nog dit weekend doen.

 

Morgen doe ik een beach-volleybal toernooi op het strand. ís Avonds de verjaardag van Clemence. Zondag een brunch bij Co en ik wil Malinka natuurlijk nog graag zien, dus druk wordt het wel. Gisteren met Malinka en Richard naar Amsterdam geweest.

 

Woensdag 9 augustus 2000

 

Wow, hehe, en zo is het dus bijna weer een week verder.

 

Tjee, dit schiet niet op! Het is nu ook al weer over twaalven (vanochtend dit eerste zinnetje), en morgen moet ik lessen, dus ik ga weer vroeg slapen. Ben moe.

 

Beach volleybal was leuk, fotoís staan elders op een website.

 

Ik heb nu echt verkering met Malinka, en we zien elkaar vaak, en en en ik zit weinig achter de computer.

 

Dit is erg beschamend. Ik beloof bij deze dat ik voor het eind van het weekend meer geschreven heb.

 

Ben trouwens erg happy met Napster, al de oude muziek zo te downloaden, helemaal toppie. www.napster.com en dat willen ze uit de lucht halen, ik hoop dat het ze niet lukt!!

 

Ik ben lekker bruin en daar wel happy mee, vanavond geklommen met Mika en dat ging onverwacht goed!! Soms zit het leren in dingen op een andere plek dan je zou verwachten. Soms moet je het meest simpele doen, om moeilijke dingen te leren!

 

Heb nog weinig over werk/schrijven en toekomst nagedacht, moet daar toch eens aan beginnen J

 

Ben snel weer terug met meer,

 

Henri