Maandag 24 juli 2000

 

Ik ben al weer een paar dagen terug van Lanzarote, maar kom er nu (en eigenlijk niet eens) aan toe erover te schrijven. Dalijk om twaalf uur (het is nu kwart voor) heb ik een afspraak, dus ik zal het nu kort houden, maar ik beloof later op de dag meer te schrijven.

 

Mijn week in Lanzarote was goed!! Erg gek geworden op Malinka J en veel genoten van mooi weer, strand, niks doen en alles doen. Zij zitten er nog deze hele week, maar ik moest wel terug, niet alleen omdat de ticket dat zei (ik bedoel bijboeken moet lukken), maar ik moet ook weer mijn belasting voor het eind van de maand rond hebben. Dalijk ga ik naar de winkel om mijn foto’s in te leveren, de digitale die ik heb gemaakt zijn niet echt leuk, maar wellicht zal ik daar ook 1 of twee van plaatsten. Ondanks dat veel mensen zeiden dat Lanzarote een kaal saai eiland is, ben ik het daar niet mee eens. Sure, het is toeristisch, sure er leeft weinig groen, en ja sommige delen lijken op een maanlandschap. Maar in die droogte kun je enorm veel mooie bloemen vinden, en zijn er geen flats alleen maar laagbouw. Alle huizen zijn wit en ook dat heeft een bepaalde uitstraling. Het is allemaal wat kleinschaliger dan de echt supertoeristische gebieden. Daarnaast hadden ze een paar goede disco’s, was het niet duur, en is er altijd wel een dagtrip of twee/drie te maken die best leuk zijn, vooral als je de auto zelf huurt. Ben bruin geworden (de zon schijnt altijd), en nog af gevallen ook J Ben van plan dat door te zetten en voordat ik ’s ochtends iets doe heb ik nu een serie oefeningen die ik afwerk. Als het echt werkt zal ik ze verklappen.

 

Kijk, de laatste tijd ga ik veel op vakantie, dagjes naar het buitenland, werk bepaalde dagen niet en eigenlijk is het heel lang geleden dat ik me zo relaxed voel. Voel me vaak gelukkig en geniet soms zelfs van auto-rijden. Moet natuurlijk wel weer op 1 of andere manier blijvend geld verdienen, maar heb het gevoel dat dat juist wel moet lukken. Ben overigens begonnen met beleggen. www.alex.nl kijk daar maar eens.

 

Het is me overigens ook gelukt om wat te schrijven op Lanzarote, niet zoveel als dat ik me heb voorgenomen (for the obvious reasons), maar ben niettemin tevreden. Een verhaaltje dat ik al jaren in mijn hoofd heb (Midzomernachtsdroom) heb ik nu eindelijk een sluitend geheel gemaakt zodat ik er nu echt mee kan beginnen. Het wordt een pagina of 35 en ik hoop het binnen een maand geschreven te hebben. Ik moet nu echt weg, anders kom ik te laat, maar ik zal snel – zeer snel – weer schrijven.