Dinsdag 11 juli 2000

 

Zit nu thuis, het huis is al schoon, maar ben nog wel aan het wassen en moet dus ook nog strijken. Donderdag ochtend ga ik naar Lanzarote voor een weekkie en dan heb IK in ieder geval mooi weer (zal je zien dat het hier ineens ook mooi word).

 

Goh, er is een wonder gebeurd!! Ik heb het voor elkaar gekregen dat we een avondje gaan klaverjassen. Mika, Raymond, Marc & ik. Dit proberen we nu al een jaar of twee, maar het is ons steeds niet gelukt. Woensdag avond gaan we het doen. Net voordat ik weg ga, want ik moet om twee uur ’s nachts al op L. Had ik niet voor gekozen, maar kwam erachter toen ik de ticket ging ophalen. Nouja, iedereen zegt dat ik dan dus eigenlijk een dag extra op het eiland heb.

 

Ben nu thuis ook nog wel een beetje aan het werk (relink afbouwen, mail versturen naar klanten etc.), en daarnet ‘belde’ Marcel van Verkerk nog even per webcam. We aardig dat je elkaar kan zien en spreken. Ik heb een 24 uurs verbinding evenals Verkerk, dus als ze me bellen en ik ben thuis, dan hebben ze geen telefoon meer nodig J. Wacht maar, over een paar jaar vinden we het heel normaal, en als ik dat dan terug lees moet ik glimlachen.

 

Was gisteren nog langs mijn Moes gegaan om duikbril op te halen die ze van mij geleend hadden toen ze naar Curacau gingen. Daar was Nicole ook, en we hebben een goed (voor mij stof tot nadenken) gesprek gehad. Zij komt samen met Jorg vanavond hier om de data van zijn laptop op CD te zetten, aangezien hij van job wisselt.

 

Omdat Mika van het klimmen in de ziektewet is beland, ga ik dalijk nog bij hem langs, kunnen we samen winkelen (whoehahaha), moet nog wat korte broeken hebben en aloha blousjes. Als ik de kracht vind zal ik later op de dag administratie doen. Omzetbelasting komt er weer aan en dat moet voor 1 augustus geregeld zijn.

 

Admininstratie is iets waar ik rustig een maand tegenop kan kijken, ik maak nog liever het huis tien keer schoon dan dat. Als er ooit een rede komt dat ik in loondienst zou komen te werken, is dat mijn nummer 1 reden.

 

Ik heb de komende weken in ieder geval vrij en ga deze tijd ook besteden aan het schrijven van verhaaltjes, zal vandaag nog een paar oude plaatsen in de verhaaltjes pagina, maar er komen binnenkort ook zeker nieuwe bij !!

Hoe langer ik blijf schrijven hoe meer ik er tegen op ga zien, maar ik moet er aan geloven…..Grr monnikenwerk, here I come…..