Woensdag 5 juli 2000

 

Hmm, een vreemde dag vandaag. Gisteren met Jeff een container gelost in Hoogeveen. Het was een container met steen, dus je kan je voorstellen dat het zwaar was. Daarna bij Jeff thuis nog wat gegeten en daarna had ik afgesproken met Mika om ergens wat te gaan drinken, dus zijn we naar ‘Friends’ gegaan, en cafe 100 meter van Mika’s huis. Na een half uur kwamen we op het lumineuse idee om langs Raymond te gaan. Ik zie beide regelmatig, maar het is jaren geleden dat we met z’n drieeen waren. Vroeger gingen we dagelijks met elkaar om, we kennen elkaar als levenslang.

Natuurlijk weer gepraat over vroeger en uiteraard was het heel gezellig. Alleen heb ik wat teveel wodka bitter lemon gedronken. Zoveel dat ik de volgende dag (vandaag dus) bij Verkerk kwam om een uur of elf en ik het idee had dat als ik aangehouden werd, ik alsnog een probleem had.

 

Die wazigheid is de hele dag gebleven en pas nu heb ik het idee dat ik weer nuchter ben. Heb precies helemaal niks uitgevoerd. Maar toevallig keek ik naar mijn homepage bij Casema en zag ik dat er meer hits waren dan ik ooit gehad had op een dag en het was niet eens twaalf uur! Blijkbaar heeft iemand mijn dagboek gelezen en een klein aftreksel op zijn pagina gezet. www.alt0169.com Die slimmerik had het zelfs zo gedaan :

 

Het werk, voetbal, liefde en de dood

05-07-2000      01:34      [2602]      JB

Mijn naam is ~henrikop. Ik heb een eenmanszaak. Ik doe aan O & B, wat staat voor Ondersteuning en Begeleiding. Klik op Dagboek voor mijn online dagboek.

"Er rent iemand al heel de dag door mijn hoofd, en ja, dan droom je van niets anders. [...] Ik zit nu in een tweestrijd of ik hierover nu verder kan schrijven aangezien ik nu iemand anders in verlegenheid kan brengen.

[...]

Ik rij nu naar huis, maak er een eind aan."

www.casema.net/~henrikop/index.htm

 

Dat het leek alsof ik mezelf omzeep zou helpen als ik thuis kwam.

Niettemin kreeg ik veel links en dat vond ik eigenlijk wel ‘kind of cool’. Dus als je het leest; thanx!

 

Dit schijnt een soort van weblogging te zijn, en er zijn veel meer sites die dit doen. Veelal zijn het journalisten die dus voor hun (freelance) vak over het internet surfen en dus hun eigen pagina erop na houden. Van vaag tot vreemd, van bizar tot geniaal. Eigenlijk heb ik de hele dag zitten surfen. Een paar opvallende links:

www.nobodyhere.com

www.spotgirl.com

www.tonie.net

smep.echtwel.nl/smep

 

En via die sites kom je op nog veel meer andere sites, erg de moiete waard, maar vooral als je tijd hebt J

 

Een ander stukje uit alt0169.com

Wil Rosetta zich nu melden?

04-07-2000      00:22      [2594]      JB

Ik heb een zwak voor vage tsjiks, geen wonder dus dat onderstaande foto mijn hart sneller doet kloppen.

www.rosetta.nl/office/entresol2.jpg

Eenieder die meer weet van of over deze vrouw kan mij mailen op rosetta@alt0169.com. De champagne staat koud.

 

Die foto is echt geniaal, en ik kan me voorstellen dat mensen nieuwsgierig worden. De laatste tijd hoor je toch over die foto tentoonstellingen, en dat dat in opkomst is in Nederland.

Nou deze foto past daar prima tussen.

 

Hmm, gisteravond liet ik me weer verleiden voor een pojte AOE, met het gevolg dat ik dit nu niet afschrijf. Heb besloten www.4xs.nl toch anders te gaan maken dan zoals het er nu op staat. Pest is tijd, en gelukkig heb ik daar de komende maand genoeg van. Ik stop de rest van de maand met werken en ga lekker ergens van de zon genieten en me storten op de verhaaltjes.

 

Van de week plaats ik er een paar bij op de verhaaltjes pagina.

 

Henri