Maandag 12 juni 2000

 

Nou ik wilde nog wat schrijven voordat ik weg ging, maar dat kwam er helaas niet van. Nu zit ik in het vliegtuig naar Minneapolis en er staat een flauwe film op, dus ik besloot maar meteen wat zinnigs te doen, vandaar.

 

Gisteren was er natuurlijk de eerste wedstrijd van nederland op het EK. En Tsjechie had moeten winnnen. Niet dat ik niet voor Oranje ben, maar ze speelde beter en Oranje speelde gewoon zo middelmatig, dat als ze dit door blijven zetten ze waarschijnlijk de poule niet eens overleven. En dat zou jammer zijn, want het WK vond ik 1 groot orgasme, en ik kan met niet herinneren dat ik iets op TV spannender heb gevonden dan toen Oranje speelde.

 

Ik ben benieuwd wat ik van deze week ga vinden. Heb er eigenlijk nog niet over nagedacht en opzich is dat goed. Zoals ik het zie wordt het gewoon een relaxed weekje met mín zus en kan ik weer de amerikaanse sfeer proeven. Ben wel benieuwd hoe zich eruit ziet en hoe ze zich gedraagd nu ze aankomend moeder is. Ben ook benieuwd naar Neil, ik heb hem immers nog niet gezien, en alleen wat over hem gehoord. Hij klinkt aardig over de telefoon en de email. Misschien gaan we in het weekend naar Colorado. Neil heeft daar grond die hij wil verkopen. De kans dat ik echt die grond koop is niet zo groot, maar mischien wordt ik wel verliefd (op dat stukje land) en wil ik het wel hebben. Ik weet het pas als ik het gezien heb, immers, als je een blind date hebt wil je ook dat het wat wordt, maar dat weet je pas als je hebt afgesproken.

 

Ik heb een mountainbike gekocht en heb hem al meer gebruikt dan ik verwacht had. Het voordeel van een sportfiets tegenover een normale fiets is dat je geneigd bent altijd hard te fietsen (hence Ďsportí fiets). Maar ik ben automatisch ook meer buiten. Als ik van werk kom eet ik snel wat en stap ik meteen op de fiets, ik rij dan eerst heel rustig over de boulevard en dan weet ik weer waarom het goddelijk is om in Scheveningen te wonen. Het is net een beetje vakantie met mooi weer. Veel buitenlanders, allemaal vreemde talen en mensen om je heen, de kleur van de zee als de zon onder gaat, de vakantiestemming. Nu hebben ze ook beachvolleybal velden gemaakt en van de week was er een american football team aan het oefenen. En dan als de golven redelijk zijn, zijn de golfsurfers net zeehonden op het water.Als ik mijn portie geluk dan heb opgehaald, rij ik de duinen in opweg naar Noordwijk. Zo ver ben ik nog niet gekomen, maar dat zal niet lang meer duren. En van de week ben ik ook al naar mijn moeder gefietst en daarna bij rich langs geweest. Die het overigens wel komisch vond dat ik om half twee ís nachts nog helemaal naar huis moest fietsen.