Maandag 5 juni 2000

 

Ik heb spierpijn op plaatsen waar je alleen verwacht dat homoís spierpijn hebben.... Gisteren in Hilversum op een slimme verkoop-truc een mountainbike gekocht. Het heette een fietsbeurs maar kwam neer op sporthal volgedouwd met fietsen die goedkoop verkocht werden. Van de week zal ik nog wel een plaatje plaatsen, maar hij is mooi en vooral erg licht. Ik moet hem namelijk elke keer als ik hem gebruik de trap op en af sjouwen.

 

De fietsenbeurs was in Hilversum op vijf minuten afstand van waar Margo woont, dus met zijn drieen zijn we wezen kijken. Michel heeft al een goede fiets en Margo wilder er ook 1 hebben. Na de aanschaf hebben we meteen een kilometer of dertig gefietst door de bossen om en nabij Hilversumen ís Gravenland. Heel mooi, en ook het weer werkte mee. Je hebt daar grote bossen uitgetrekte heides en overal fietsroutes. Ergens halverwege nog bij zoín pannenkoeken huis gezeten en wat gedronken en gegeten. Het was net een beetje vakantie. Net zoals Scheveningen vaak als vakantie aanvoelt alleen was dit in een bos. Het mag duidelijk zijn dat zadels van zulke sportfietsen verre van comfortabel zijn, en dat is dan de uitleg van de eerste zin van vandaag....

 

Verders heel sportief geweest en sinds tijden weer spierpijn gehad. Zowel zaterdag als zondag ochtend gesquashed. Zaterdag met vier (!) vrienden en zondag met mín zwessie en haar vriend.

 

Er zijn nog wel wat dingen wat ik kwijt wil, maar zit nu (nog) bij Verkerk en heb de tijd stomweg niet. Het is nog steeds druk, daarnaast kan ik me de laatste tijd niet zetten tot dingen die ik moet doen.

 

Henri