Vrijdag 26 mei 2000

 

Olla, daar ben ik weer.

 

Vorige week in Londen geweest met Cindy. Was leuk! Daam een vriend- was daar voor cursus, maar s avonds was daar niets te doen, dus zijn we met het pondje overgevaren en langs hem geweest. Was nog wel 200 Km rijden omdat hij niet in Londen maar daarbuiten zat. We hebben weer ervaren hoe duur engeland en londen in het bijzonder is. Twee broodjes en wat te drinken fl 49.-. Overnachting bij Daam fl 700,-. Dat laatste hebben we natuurlijk niet betaald, we zijn gewoon bij hem op de kamer gaan liggen. Hij had een groot bed, en Cindy op het sprei op de grond.

 

Voor de duidelijkheid: Ik kan leuk met Cindy overweg, maar we zijn geen lovers ofzo. Net zoals met Regina gaan we gewoon leuk met elkaar om, en dat is OK.

 

Volgende maand ga ik naar Judith, mijn halfzusje. Ze is zwanger en uitgerekend voor september. Mijn vader was gisteren toevallig ook nog een paar dagen in het land, en ook dat was gezellig. Heel ontspannen hebben we het over allemaal dingen gehad, daarna zijn we met Loukie en de kids, Ton & Mieke wezen eten in een visrestaurant in de haven, en het was gezellig. Zondagochtend hebben papskibeat Nicole en ik nog bij hem in het hotel gegeten, en zo hadden we het ook nog over de grond in Colorado. De man van mijn zus heeft daar wat grond, maar omdat ze nu grote plannen hebben in Minneapolis wil hij die grond verkopen, en misschien heb ik wel interesse. Ik wil daar in ieder geval gaan kijken. Onverwacht was dat pappa er eigenlijk wel positief tegenover stond als ik die grond zou kopen. Niet dat ie het me aan of af-raad, maar ik had zogezegd wat weerstand verwacht J.

 

Volgende week is mijn laatste full-time week bij Verkerk. De oplevering is geweest en de ingebruikname is begonnen. Ik zal nog wel nodig zijn voor problemen en service, maar het is in principe in de afrondingsfase. Ik ben er wel trots op, het werkt (nu nog) als een huis, een voor mij is dit de grootste en moeilijkste programmeeropdracht geweest.

 

Vanavond is Roy jarig. Iedereen heeft afgebeld, en het is dus een surprise dat we stiekum allemaal toch komen J. Zoals je weet ben ik erg verslingerd aan het spel Age of Empires. Nu spelen we met zn drieeen vaak tegen een paar duitsers (niet alleen mannen) en die werden nieuwsgierig naar ons, dus heb ik een paar plaatjes gemaakt en een simpele page: www.4xs.nl/aoe

 

Oja, van de week ook zon oordopje gekocht voor mn mo (Mobiele telefoon). Echt ideaal. Nu kan ik door de stad lopen, in mezelf praten en niemand die me voor gek verklaard : -))))

 

Ik ga nog ff werken, want er ligt nog zon berg.

 

Henri