Woensdag 10 mei 2000

 

In een broeierig warm hok –Niet in Indonesie maar bij Verkerk- ben ik verwoed aan het testen. Oorspronkelijk zou ik vandaag verdwijnen naar Indonesie, maar dat gaat niet door. Ik moet denken aan mijn toekomst en dus continuieteit, en dan is het belangrijk om aan je klanten te denken.

Deze misere is typisch een geval van; “ik wil weg op het verkeerde tijdstip”.

 

Verkerk gaat én over op de Euro volgende week én mijn provisiesysteem waar ik al maanden aan werk gaat live. Live gaan verloopt nooit vlekkeloos, en bij problemen is het van belang dat ik aanwezig ben. Het euro probleem heb ik overigens al getackeled.

De andere reden is een huzarenstukje van mijn boekhouder/accountant. Hij is namelijk ook nog klant.

Maanden geleden heb ik een programma voor hem geschreven. Door drukte aan zijn kant is hij er nooit aan toegekomen om werkelijk ermee te gaan werken (=beginnen). Daarom had ik er ook niet veel tijd in gestoken, omdat ik eerst wilde zien dat het werkelijk wat ging opleveren voor hem.

 

En juist deze week besluit hij om het in gebruik te gaan nemen!! Met natuurlijk alle gevolgen van dien. Immers, veel dingen werken niet naar behoren of anders dan hij het bedoeld heeft. Dit was verwacht en is OK. Maar precies nu ik weg wil.....

 

Er is nog kans dat ik dit weekend verdwijn. De vlucht is geen probleem. En Jeff gaat dinsdag pas van Jakarta naar Manado.

 

Verders wel een lekker weekend gehad. Hoe kan het ook anders met zulk goddelijk weer. Ik weet dat ik een gezellig weekend heb gehad, maar kan me niet helemaal meer herinneren wat ik allemaal heb gedaan. Het was allemaal heel sociaal. Zaterdag was Regina er nog en we hebben de hele dag op het strand gezeten, en ’s avonds wat op het strand gegeten. Begrijp me niet verkeerd, het is heel vriendschappelijk hoe ik met haar omga. Veel vriendinnen heb ik niet, dus altijd wel leuk, en ze heeft wel gevoel voor gezelligheid.  Daarna nog naar Ries geweest, maar ik weet daar niet zoveel meer van J. Zondag gekart en gelasergamed met wat collega’s bij Verkerk in Huizen en ’s avonds wat gegeten met Ries bij Kreta. Hehe, we kozen ervoor om binnen te zitten, en terecht want we zaten nog geen minuut en het begon te regenen alsof we in de tropen zaten.

 

Vorige week ben ik nog een dagje ziek geweest en dat was goed voor het afvallen van ruim 3 kilo, dus niets mis mee. Alleen nog de hele week last gehad van keelpijn.

 

Dit jaar gaan er veel dingen veranderen. * Big Time * Kan er nog niet uitgebreid over hebben, but something’s gonna happen.

 

Doordat de dagen veel te kort zijn en ik het heel druk heb zal ik weinig schrijven in me dagboek. Excuses, ik vind het namelijk wel leuk om te doen, en om te zien dat het ook gelezen wordt. Kijk er is niet veel spannends aan, maar ik vind het toch een manier om te laten zien hoe het verder met me gaat, en later kan ik het terug lezen en zal het mijn herinneringen levendig houden.

 

Ik ben gezegend met een goede fantasie en ik hoef me ogen niet eens dicht te doen om dingen her-te-beleven en te zien en te  voelen. Snap je?

 

Maar nu snak ik weer naar avontuur en verandering......

 

Henri