Maandag 1 mei 2000

 

Vandaag werd ik wakker en voelde ik al mijn gewrichten. Hoofd en keelpijn en zo algemeen gevoel van ziek zijn. Niet dat ik me bijzonder rot voelde, maar ik wist dat er wat ďziekteĒ in mín lijf zit. Het is nu vier uur ís middags en ik denk dat ik nu naar huis ga. Dan maak ik nog kans om morgen niet ziek te zijn. Ik kan me trouwens niet heugen dat ik ziek ben geweest, en morgen zal het vast wel weg zijn.

 

Verders heb ik het toch rustig aan gedaan dit weekend. Vrijdag konininne nacht eerst naar een verjaardag geweest en daarna in Stadshart Zoetermeer. Voor het eerst dat ik het niet in Den Haag gevierd heb. Omdat ik donderdag avond mezelf weer overgehaald heb wat aan muziek te gaan doen.

Dus een synthesizer gekocht. De nieuwste van dit moment J. Leuk die kan ik aan mijn computer koppelen en met 1 vinger kan ik dan een heel orkest na doen.

Maar dat is niet (alleen) de bedoeling. Ik wil wat verder gaan met pianospelen.En dat gaat dus bij deze.

 

Zaterdag waren de winkels in Leidschenhage open en dus wat kleren gekocht. Daarna nog even langs geweest bij Raymond (die dacht dat ik niet goed auto kan steken, en ís avonds naar de verjaardag van Daam, Mathijs en Jeffrey geweest, was wel gezellig maar ís nachts nog een potje AOE II gespeeld met Marcel en Dick. Het is verslavend....

 

Ga nu weg, maar misschien dat ik vanavond nog wat schrijf...

 

Henri