Dinsdag 25 april 2000

 

Tsjonge, Pasen voorbij en nog niets geschreven in mín dagboek. En ik kan niet eens zeggen dat ik het erg druk heb gehad.

 

Weet je waar pasen voor is? Nee, niet voor de eieren J.

Zoals ik het begrepen heb is witte donderdag het laatste avondmaal, en wordt jezus vrijdag gekruisigd. Met Pasen staat hij echter weer op en zal die weken daarna nog rondhobbelen. Met Hemelvaart gaat ie terug naar de hemel, en met pinksteren (een aantal dagen daarna) komt ie terug als heilige geest.

 

Zondag had ik een brunch bij mín tante, Loukie. Daar was ook mijn stiefmoeder Marjolein die dezelfde ochtend uit Florida aangekomen was. Ze blijft hier een weekje en gaat dan door naar Singapore, naar mín vader. Was wel gezellig, maar ik was ook erg moe. De avond daarvoor ben ik met Richard en Patrick naar ďAmerican PieĒ geweest. Leuker dan je verwacht van een clichť verhaal (een paar jongens willen sex voordat de eindexamens voorbij zijn). Daarna wat gegeten in De Masada grill op de boulevard. Daar hebben Richard en ik meteen iets uitgepraat waar ik al een tijdje mee liep J. Daar werkt trouwens een serveerster (Celine), daar kunnen die strandtenten nog wat van leren. Ze schrijft niets op, vergeet niets is supervriendelijk en grappig. De vrijdag avond daarvoor ben ik trouwens ook naar de film geweest met al mín vrienden (alleen dus), ďAmerican BeautyĒ. Aparte film die ik wel leuk vond, maar voor anderen is ie wat te sloom en gebeurd er te weinig.

 

Maandag overdag op het strand een dik boek gelezen en ís avonds gegeten bij mín moes. Daar waren Nicole en Jorg & Gerard natuurlijk ook bij. Ook dat was wel gezellig. Andermaal verbaasde me het weer dat Gerard zo idioot veel weet over zoveel dingen. Het is net een wandelende praktische enceclopendie is.

 

Later op de avond nog even laten verleiden tot mín verslaving Age of Empires. Een spelletje over het Internet (dus tegen menselijke tegenspelers). Heel, heel, heel erg verslavend. Absoluut het beste spel wat ik ooit gespeeld heb. Ik ben niet zo into computergames, maar dit slaat alles!

 

Vanavond heb ik een freelancer bijeenkomst in Utrecht. Daarom heb ik vandaag een pak aan. Bij Verkerk kan ik gewoon in mijn casuals werken, dus als het weer zo ver is dat ik een pak aan heb, moet ik dat van iedereen horen L.

 

Ik heb nog steeds geen definitieve datum waarop ik weg ga L

 

Henri

PS: Ik heb www.4xs.nl al wat aangepast, ik steek er te weinig tijd in....