Woensdag 12 april 2000

 

23:06

 

Ik sta eigenlijk op het punt m’n bed in te gaan. Vroeg voor mijn doen, maar morgen moet ik wat vroeger op omdat ik weer eens een ster in m’n voorruit heb, en die dus vervangen moet worden. De laatste tijd heb ik wel een tikkeltje pech met de auto. Spiegel eraf (kweenie hoe of wat), dashboard kastje gesloopt, voorruit kaduk. Maarja tis relatief. Als dit de grootste problemen zijn die ik tegenkom blijf ik lekker lachen.

 

Gisteren een serieus gesprek gehad met Co. Een soort 2e vader in Zoetermeer. Daarna een afspraak met Litsa. Ik ken Litsa al een jaar of tien en ze is nu 21. Ze is grieks en werkt in een restaurant waar ik vijf jaar in de weekenden heb gewerkt als ober. We kennen elkaar eigenlijk best wel goed. We hebben nooit een relatie gehad, maar zo eens in de paar maanden zien we elkaar en is het gewoon leuk samen. Ben niet verliefd ofzo, maar hou wel van haar J op mijn manier.

 

Nu het weer beter wordt, voel ik me ook vaker gelukkig en tevreden. Nu weet ik het zeker, klimaat is echt heel belangrijk voor me. No Shit!

Zoals het nu staat gaan we begin Mei naar Sulawesi. Tickets zijn goedkoop en zo komt het net goed uit als er niks tussenkomt.

Vandaag ook nog langs Kostas geweest. Kostas ken ik ook al een tijdje, is een griek maar spreekt geen grieks. Hij geeft me altijd raadsels op, en daar hou ik wel van. Nu heeft hij een idee hoe hij zijn geld op het Net wil verdienen, en ik kan hem erbij helpen.

 

Aanstaande maandag hebben Michel en ik een afspraak in het klimcentrum met een instructeur. Die gaat ons twee uur lang vertellen wat we allemaal niet goed doen J. Om verder te komen hebben we dat echt nodig. Kwam er trouwens achter dat mijn handen wel heel sterk geworden zijn, maar dat mijn armen dat niet zo zijn. Als ik me optrek aan een balk kost me dat veel meer kracht dan vroeger. Van het weekend ben ik serieus gestopt met roken, en voor het eerst kost me dit erg veel moeite. Heb wel vaker gerookt en gestopt, maar het is me nog nooit zo moeilijk gevallen als nu.

 

Daarnaast ben ik de laatste maanden snel een stuk dikker geworden, en daal baal ik BIG TIME van. Komt door de liters koffie en op mijn kont zitten bij Verkerk. Heb me dus voorgenomen ook sportiever te zijn. De laatste tijd kan ik meer discipline opbrengen dan vroeger en dat is een goede eigenschap!

 

Merk wel dat ik wel weer toe ben aan een vriendin. Ben nu ook bereid om er tijd en energie in te steken. Ik was wat op de My Way toer, en ik ben die fase nu hopelijk voorbij…..

 

Henri

 

“Bitjes zijn nu eenmaal gemakkelijker te transporteren dan atomen….”