Maandag 4 april 2000

 

Het is al weer eeuwen geleden dat ik mijn dagboek heb bijgewerkt. En geloof me, dat was absoluut niet mijn bedoeling. Meer dan drie keer heb ik stukjes geschreven, maar niet afgemaakt door tijdgebrek, en een dag later is dat niet meer actueel en ik kan natuurlijk niet ineens drie dagen er tussen prakken. Ik moet dus een andere structuur verzinnen, en dat heb ik gedaan. Nu kan ik al is het maar een paar regeltjes binnen 2 minuten op het net hebben zonder dat ik erover na hoef te denken. 1 Probleem Casema ondersteund geen ASP en daardoor werkt mijn programmaatje daarop niet.

 

Nu www.4xs.nl online is, kan ik het wel daarop zetten, en ik denk dat ik dat ook ga doen.

Zonder dat het bijzonder druk is, heb ik steeds een tijdprobleem. Zoveel dingen die ik wil doen, onderzoeken, afmaken, moet regelen. So little comes out of my hands these days.

En de tijd vliegt.

 

Deze week opent een vriend een Hans Verkerk Keukens zaak in de Megastores in Den Haag. Niet alleen heb ik beloofd bij de opening te zijn, ik heb hem ook beloofd te helpen in de verkoop deze week. Dit onder het mom van een stukje nostalgie.

 

Vorige week kwam ik erachter dat vliegeren met windkracht 6 niet gaat met een grote vlieger. Nu is ie stuk, moest ik er twee kilometer achteraan lopen, en naast wat kleine wondjes aan m’n hand heb ik het gevoel dat mijn armen een paar cm langer geworden zijn. Ik werd letterlijk van de grond getrokken.

 

Gisteren geklommen en geleerd dat klimmen –anders dan fietsen- iets is wat je erg snel verleerd, naastdat je ineens een hoop kracht verloren schijnt te zijn.

 

Jeff belde met een plan om op sulawesi grond te kopen. Erg goedkoop en mooi duikgebeid. Sulawesi ligt in het noorden van Indonesie. Eind van de maand gaan we in ieder geval eens kijken. Gaan we daar een dorp bouwen en noemen we het Utopia. Keep dreamin’.

 

Vanavond een presentatie van een programma dat ik geschreven heb (voor Hans Verkerk). Kijken of het ‘geaccepteerd’ wordt.

 

Verders hoop ik echt dat het me lukt dit dagboek goed bij te houden, mijn intentie is er.....

 

Henri