Maandag 13 maart 2000

 

Goedemorgen deze morgen. Mijn hoofd zitten vol watten, en ik weet niet hoe het komt. 

Misschien is het dat ik bij Verkerk een koffie of dertig op een dag drink?

Of dat ik gisteren teveel gerookt en gedronken heb?

 

Gisteren was nu weer zo’n dag dat het gemakkelijk was om gelukkig te zijn. Lekker weer, fris, maar niet koud. Een soort eerste lente-dag.

In de morgen de ramen open gedaan, huis schoon gemaakt, daarna gewandeld op het strand, aan het eind van de middag schoenen gekocht in Leidsenhage (koopzondag). Daar kwam ik nog twee jongens tegen waar ik gelogeerd had in Australie. Zij zijn nederlands, maar hebben een aantal jaar met hun ouders in Sydney gewoond.  Daarna langs mijn moeder gereden, maar die was niet thuis. Toen ik daarvan wegreed kwam ik een vriend en zijn vrouw van vroeger tegen, Marcel en Gizella. Leuk wat herinneringen over vroeger opgehaald.

Toen ik nog een jaar of tien was, heb ik rozenblaadjes voor zijn zus gestrooid J. Marcel vond het leuk om dat nog even nadrukkelijk te vertellen (waar z’n zus bij stond). Hehe.

 

Richard zat bij Sytwinde, daar ben ik ook even langs gereden en samen hebben we wat gegeten bij de Pasta Company. Gezellig en lekker eten. Erwin, een andere vriend van vroeger, is daar kok en heeft nu drie kinderen. Na het eten hebben we bij Richard thuis Blues Brothers 2000 gekeken, en ook dat was leuker dan verwacht. Sander, onze ‘tropische verassing’ kwam ook langs en voordat ik het wist was het weer tegen éénen.

 

Vandaag is mijn nieuwe site online en vanavond wil ik daar de eerste dingen op gaan zetten.

Heb ook de foto’s van de wintersport binnen, ook die zal ik vanavond in gaan scannen en plaatsen.

 

Er komt heel wat aan....

 

Henri