Dinsdag 7 maart 2000

 

Het is nu kwart over zes s avonds en ik sta op het punt naar huis te gaan. Ik zit nu nog bij Verkerk, maar ben zo intensief bezig geweest dat ik behoorlijk moe ben. En dan te bedenken dat ik gewoon op een stoel zit, met een bak koffie naast me, en dat ik dat werk mag noemen. Laat staan er moe van zijn!

Niettemin, het feit is er, ik ben echt suf van het werken.

 

De laatste tijd wordt me vaak de vraag gesteld Jij zou toch weg gaan? meestal gevolgt door Of ga je niet meer?. Laat ik daar nu antwoord op geven. De volgende die het me dan vraagt kan ik dan rechtstreeks naar deze pagina toe verwijzen J.....

 

Mijn oorspronkelijke plan was en is dat ik mijn lopende opdrachten af zou maken en daarna vrij zou zijn om bijvoorbeeld de zon op te zoeken. Welnu, hoewel mijn opdracht bij Verkerk naar een einde toeloopt (nog een jaar of drie, hihi), zal het toch nog wel even duren voordat ik echt weg zou kunnen.

 

Ik heb een plan en dat wil ik ten uitvoer brengen. Dat plan heeft te maken met het ontwikkelen van een internet site, en met die internet site wil ik uiteindelijk veel geld verdienen. Het internet is niet plaatsgebonden, evenmin als ik zelf (mits mijn opdrachten af zijn), dus wat let me mijn idee uit te werken waar het klimaat ook nog eens lekkerder is dan hier? Ik ben dus van plan rond te gaan reizen, en niet als een vakantie, maar als een voortzetting van mijn werk. En niet op de laatste plaats, meer te gaan schrijven.

Naast dat ik nu dus nog even niet weg kan, voel ik me ook beter dan een paar maanden geleden. November en December vond ik ronduit %&^%^@, en pas in Februari zat ik weer wat lekkerder in mijn vel. Het blijft ook langer licht en het werk is ook een stuk leuker geworden, dus zon haast heb ik niet om weg te gaan. Het is ook moelijk want om aan het werk te beginnen moet ik wat voorbereidingen treffen, en deze kan ik alleen maar in Nederland doen.

 

Zoals je weet zie ik mezelf uiteindelijk ontwikkelingssamenwerking doen, en door mijn site wil ik dit verwezenlijken. Het plan hoe ik de site wil gaan opzetten moet ik je nog even verschuldig blijven. Een groot deel zit nog tussen mijn oren, en ik moet voor mezelf nog even bedenken wat ik erover kan schrijven. Ik wil niet dat iemand anders eerder met mijn idee begint.

 

Ik wil in ieder geval gaan samenwerken met grote bekende hulporganisaties. Mensen die mijn site bezoeken steunen alleen al door hun aanwezigheid deze organisaties. Ik hoop daarmee bekendheid te verwerven zodat steeds meer mensen mijn site weten te vinden, en ook nog eens regelmatig terug weten te vinden.

Het programma Big Brother loopt nu ook in Duitsland. Het is relatief minder populair dan in Nederland, maar het aantal bezoekers van hun website wordt wel VIJF MILJOEN keer per dag bezocht!! (onofficiele website is www.big-brother.de) .

 

Hmmm, ik ga nu naar huis, misschien schrijf ik vanavond meer J

 

Dick loopt te brullen dat ie het zat is, hihi.

 

Henri