Woensdag 1 Maart 2000

 

Sorry dat de laatste tijd er zo weinig veranderd.  Tijd en ruzie met m’n computer. Nu zijn die problemen voorbij en kan ik er weer vol voor gaan. Daarnaast heb ik nu wat meer vrije tijd en heb ik de policy om alleen overdag met werk bezig te zijn, dus niet meer ’s avonds en in het weekend.

 

Van de week reed ik ’s avonds terug naar huis en had ik hele leuke dingen om te schrijven. Nu probeer ik die gedachten alsnog vast te leggen maar ik weet niet of het me nu nog zo goed lukt.

 

Wat me opviel is hoeveel bijzondere mensen ik eigenlijk ken. Ik wil vroeg of laat toch schrijver worden, maar van de week kreeg ik een mailtje van Mark Elshout – een collega van me bij Arcadis- dat zo goed geschreven was dat mijn eigen schrijf-capaciteiten daar ver onder deden. Zo grappig en leuk om te lezen dat het me speet dat ik het uit had.

 

Dan is er een collega bij Verkerk. Die heeft nu een wat mindere tijd nu het  echt uit is met z’n vriendin, en als ik met hem praat leer ik veel van hem. Hij heeft dus echt een gouden hart.

Ik heb ook een andere vriend die ik al ken sinds ik op de kleuterschool zit. Hij schrijft bedrijfskundige ‘papers’ en laatst stuurde hij er één naar mij per mail. Ik kwam er niet echt uit, dus ik vroeg om een uitleg. Deze heeft hij me ook gestuurd (in het Nederlands), en dat was zo helder dat het bijzonder was. Met hem schaak ik ook over de email, die link kun je vinden op de ‘Links’ pagina.

Dan is er nog een meisje (vrouw) waar ik vorig jaar mee ben omgegaan (enzo), en met haar heb ik nog email contact. Ze is niet echt blij met me en de manier hoe ze daarover schrijft is super creatief. Alles wat ik terug schrijf wordt dus linea directa tegen me gebruikt, maar op een leuke manier.

 

 

Toen ik ’s avonds dus op weg naar huis reed, was ik blij dat ik zulke mensen ken (ik ken er nog veel meer) en wilde ik daarover schrijven. Maar het komt dus niet lekker m’n handen uit.

Maar bij deze beloof ik vandaag of morgen meer te schrijven wat er wel ‘lekker uitkomt’.

 

Het weekend heb ik geklommen met Michel en die dag was voor het eerst dat ik voelde dat ik erg veel kracht gekregen heb in mijn armen. Voor het eerst hing ik aan hele kleine ‘grepen’ zonder dat ik dan snel de controle verloor. Het is heel gaaf te ontdekken dat je ergens beter in wordt. Dat je dus ziet dat je leert. Het leren en ontdekken van nieuwe dingen (en bestaande dingen) is wat voor mij het leven speciaal maakt.

 

Anyway, ik moet verder aan het werk. Maar zoals ik eerder heb geschreven ben ik bijna klaar met m’n opdrachten en kan ik me dus helemaal op m’n ideeen gaan storten. Weet je nog dat ik een soort ‘Kerstactie’ wilde opzetten. Daar heb ik niets aan gedaan. Ik ben er achter gekomen dat ik dat soort dingen gewoon niet goed kan. Maar nu heb ik wel een plan om alsnog ‘hulp’ te bieden, en als het gaat gebeuren zoals ik het voor me zie, dan maakt dat veel laksheid in het verleden goed.

 

Ik heb Windows2000 geinstalleerd. Best aardig, maar als ik eerlijk ben zie ik nog steeds weinig verbetering t.o.v. windows 95. Als je windows95 dus hebt en het werkt naar tevredenheid, dan is er geen enkel argument om over te gaan op windows2000. Als computerman moet je natuurlijk bij blijven.

 

Als afsluiter: Met valentijn kreeg ik een anoniem mailtje. Ik ben erop ingegaan, met mijn achterhoofd dat er een loopje met me genomen wordt. Ze garandeed dat het niet zo is, en heeft nu beloofd binnenkort wat af te spreken. Ik heb nu vier dagen niets meer gehoord, maar ik ben benieuwd......

 

Henri