Vrijdag 27 Oktober 2000

 

Het lijkt wel alsof ik mijn dagboek aan het verwaarlozen ben. Sorry, is niet de bedoeling, en het is gewoon druk. Dit is de laatste keer dat ik hierover begin, maar moest het toch even kwijt.

 

Het goede nieuws is dat ik de site opnieuw aan het inrichten ben. Wat meer gericht op wat ik nu aan het doen ben. www.4xs.nl zal er dus heel anders uit gaan zien één dezer dagen, so keep checkin’.

 

Ik zit nog steeds bij Qua Raad en zal daar waarschijnlijk ook wel tot het eind van het jaar blijven zitten. Ik heb het er nog steeds naar mijn zin, maar het ergst vind ik toch weer de reistijd, en dan nog niet eens de duur maar de files. Kunnen we niet de regering aansprakelijk stellen? Zij wisten het immers al jaren, maar deden er niets aan. Door slechte en trage beslissingen zitten we ons dagelijks te ergeren. Daar zou ik ook best mijn tijd in willen steken, het oplossen van het fileprobleem. Heb tijd genoeg in de auto om daar over na te denken :-)

 

Deze aankomende week gaan de ouders van Malinka een weekje naar Turkije. Die week blijf ik bij Malinka slapen, zal wel apart gevoel zijn, en ik heb er zin in.

Verders gebeurd er op het moment niet zo veel. Raymond is terug uit Vancouver en heeft het er naar z’n zin gehad. Nu wil ik ook Vancouver zien.

 

Ik sport te weinig en vraag me nog steeds dagelijks af, wat ik wil doen. Voordat ik het weet ben ik dertig en die datum had ik toch wel een beetje als deadline voor mezelf gesteld.

 

Oja, grappig. Ik heb Co, een man die de eerste 7-9 jaar van mijn leven samen met mijn moeder was en ik toch ook als vader zie, een webcam gegeven voor zijn verjaardag. Die heeft hij geinstalleerd en van de week hebben we ff gewebcammed.

Malinka was toevallig ook bij me en Co en Malinka hebben elkaar nog nooit gezien.

Was wel vreemd dat ik ze aan elkaar voor ging stellen met de webcam. Waar moet dat heen :-) ?? En het was niet eens zo gek. Ook wel aardig is, is dat het ook met spraak werkt, dus je kan gewoon tegen elkaar praten.

 

Zondag 29 Oktober

 

We hebben net gegeten (Malinka, Jordi en ik), en Malinka is voor school bezig met een opdracht en ik zit nu dus weer te schrijven. Ze hebben katten en ik ben er nog steeds allergisch voor. Zit de hele dag dus te snotteren en op het moment wordt ik daar gek van.

 

Mika belde net nog, en wil dinsdag avond nog langs de Uithof in Den Haag. Daar hebben ze ook een soort snowworld gebouwd en ook hebben ze daar een klimmuur (vandaar dat we er willen kijken).