Nieuwsarchief

Laatste nieuws

Dit zijn de laatste 3 nieuwsberichten.


15-10-2008 B*llshit artikel Henri
prof.dr.ir. Pier Vellinga schrijft en zegt op 16 oktober dat de klimaatopwarming (wat al een dom woord op zichzelf is, het klimaat is een toestand en hoort niet in een woord te vallen met een onderdeel van wat het beschrijft) sneller gaat dan verwacht en dat de zee kan stijgen tot wel 6 meter boven het peil van nu. 6 Meter!! En waar komt dat water dan vandaan? Ze meter over een oppervlakte van de huidige oceaan is in mijn ogen *onmogelijk*. Er is (veel) meer zee dan land en er ligt echt niet zoveel sneeuw en ijs op het vast land dat de spiegel met zes meter *kan* stijgen. Als ik dat dan lees, dan hoef ik de rest al bijna niet meer te lezen omdat je elke vorm van geloofwaardigheid dan al kwijt bent.

Dan schrijft hij over brede dijken en “Daarmee wordt de kans op overstroming teruggebracht tot een probleem van tijdelijke wateroverlast."... ehh, is dat niet het probleem bij een dijkdoorbraak? Tijdelijke wateroverlast?

Geen cent zou ik betalen voor zijn onderzoek.

Als er iets veranderd moet worden is dat het tegengaan van het vergiftigen van de lucht en de grond. Daar krijg je namelijk allerlei vervelende ziektes van. De opwarming an sich is het probleem niet, hooguit van economische aard.
wur.nl artikel