Nieuwsarchief

Laatste nieuws

Dit zijn de laatste 3 nieuwsberichten.


18-11-2005 Mijn Vieze vette verloofde... Henri
De Britse televisiezender Channel 4 gaat begin december van start met een nieuwe realityserie. Het is wederom een Nederlands exportprodukt uit de koker van Big Brother bedenker Endemol. Ditmaal draait het echter niet om copulerende stelletjes of rokende zwangere vrouwen. Een vakkundig geselecteerd groepje goedgelovigen zal binnenkort vertrekken naar een Russisch trainingscentrum voor astronauten. Tenminste, dat denken ze.

In realiteit vliegen ze een paar uur rondjes boven de Noordzee, om te landen op een verlaten Britse legerbasis. Na vijf dagen training worden drie winnaars en een acteur 'gelanceerd'. Een groot IMAX scherm en speciale effecten moeten de illusie wekken dat ze werkelijk loskomen van de Aarde. Volgens de tv-zender gaat het om de grootste televisiegrap ooit, en is het nog maar te hopen dat de deelnemers er echt intrappen.

____

Idee vind ik aardig, wat ik niet begrijp is dat de opnames nog moeten beginnen.... Als dat zo is, dan moeten de kandidaten nu al afgesloten zijn van de buitenwereld anders zullen ze dit horen. Maar goed, ik ben benieuwd.
BBC news artikel (via Planet wekelijkse nieuwsbrief)