Nieuwsarchief

Laatste nieuws

Dit zijn de laatste 3 nieuwsberichten.


10-3-2003 Dit wordt hem.... Henri
De Koningin is boos omdat ze zelf vind dat 'afluisteren' een verworven recht is. Wedden dat Nederland daar anders over denkt? De hele affaire vond ik niet echt de moeite om me in de verdiepen. Maar dat Margarita uitgelachen wordt om het schroefje, en dat nu blijkt dat er werkelijk is afgeluisterd, dat maakt de zaak anders. Dat de koninging het een recht vindt om een onderzoek in te stellen naar iemand en daardoor af te luisteren, bekend ze het dus eigenlijk al.

Ik vind het onacceptabel. Zelf mag iedereen horen wat ik zeg over de telefoon, maar dat notabene familie afluisterd omdat ze het niet eens zijn met je partnerkeuze vind ik heel fout. Ik ben trots op de monarchie, maar als blijkt dat er nog meer van dit soort sappige verhalen spelen (wat ik dan ook vermoed), dan mogen ze het koningshuis afschaffen.

En als het afluisteren ook daadwerkelijk is gebeurd, dan vind ik ook dat de prinses een flinke schadevergoeding moet krijgen. Ook ik heb haar soort van uitgelachen met haar verhalen en moet er nog steeds niet van hebben.

Anyway, ik zal het verhaal de komende weken met meer belangstelling volgen :-)
Artikel Volkskrant