Dit is mijn link archief. Hier plaats ik en andere gebruikers alleen links die echt de moeite waard zijn. klik op een categorie om de inhoud te zien.

Beveiliging Internet (zoals Virusscanners) (3)
Diversen (16)
Ego-pagina's (7)
Film (3)
Freelancen (1)
Fun (4)
Gaming (1)
Goede doelen (1)
Handig (5)
Koken (1)
Muziek (4)
Nintendo WII (1)
Persoonlijke ontwikkeling (2)
Programmeren (11)
  -1- SQLTeam Dit is een site met brilliant forum voor SQL programmeurs. Plaats je probleem in het forum en binnen no-time heb je een zinnig antwoord.  
  -2- w3schools Als je wilt leren de programmertalen van het Internet te leren, dan is dit je beste startpunt. Alle talen worden uitgelegd incl. tutorials. Als je het hier niet mee kan leren, dan is programmeren niets voor jouw :-)  
  -3- SQL Books Online Hier kun je de gehele handleiding van SQL Server downloaden (32 Mb). Erg de moeite waard!  
  -4- Selfpromotion.com Dit is niet echt een programmeer site, maar hier leer je hoe je pagina beter gevonden wordt op het internet (en ik moet nog een hoop leren...).  
  -5- SlackerHTML De pagina zit vol met fouten, toch vond ik hier een oplossing waar ik lang naar op zoek was, dus toch een site met cruciale HTML kennis  
  -6- Datagrid girl Voor de verandering een site van een vrouw die als specialiteit datagrids heeft. Link wijst naar artikelen elders op het internet die over datagrids gaan.  
  -7- sourceforge.net Dit is een verzameling van allerlei Opensource projecten. Hier vind je zeer veel code voor uiteenlopende zaken. Het idee is in ieder geval zeer goed.  
  -8- nigelrivett.net Ik ben fan van Nigel Rivett. Hij is een SQL guru en heeft me eigenlijk geleerd wat setbased betekend. Zijn site staat vol SQL kennis en is veel te vinden op sqlteam.com  
  -9- VS2008 en VB.net filmpjes om snel op gang te komen Handige site me veel filmpjes voor het gebruik van Visual Studio 2008 en 3.5 framework.  
  -10- www.gamemaker.nl Je wordt na tien seconde omgeleid. Site waarmee je zelf games kunt ontwerpen zonder veel te programmeren. De WIKI is erg goed met goede tutorials en uitleg.  
  -11- Aardige blog over Saas verwante zaken Hij schrijft ook als expert op de saas opinie deel van de computable site.  
Reizen (2)
Schrijven (4)
Site met mooie foto's (2)
Voor kinderen (3)
Vrienden van 4xs.nl (30)